Farsangi éjszaka

 Zene és humor két részben Galla Miklóssal, Bebével, Rácz Katival, Kovács Áronnal és további neves fellépővel 2016. február 5-én, pénteken 19 órától, az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban.

Ebben az évben is a farsangi időszakban mutattuk be a Gonda László által szerkesztett, vadászok által kezdeményezett élőzenés szórakoztató műsorunkat, erősítve a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat éjszakai oldalát.
Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Zenészek Egyesületének közös rendezvényének védnökei: a Heves Megyei Vadászok, Vadgazdálkodók és Természetvédők Szövetsége és az Egererdő Zrt.

A háromórás műsor két jól elkülönülő részből állt.

Az első felvonás sztárvendége Galla Miklós, aki ezúttal nemcsak szóval szórakoztatta a közönséget, hanem énekelt is a GM 49 zenekar számaiból.

Az est különleges színfoltja, hogy Báder Ernő 13 fős népizenekara népszerű dallamokat játszott.

 

Virágh Lilla kürtön, László Éva zongorán idézte meg a vadászatok hangulatát.

 

Dósa Tibor Magyarország Királyi Főszakácsa gasztronómiai blokkja a vadételek világába vezetett el.

 

A második rész egy önálló koncertként is felfogható volt: magyar slágereket hallgattunk sztárvendégek előadásában. A dalokat Gonda László zenekara kísérte.

Bebe megválva Black II Black együttestől nemrég kezdte el szólókarrierjét, Egerben először mutatkozott be.
Az est műsorvezetője: Kovács Áron, énekes, zenész, műsorvezető, aki 33 éve cukorbeteg, nemrég futotta le a fél maratont, aktívan sportol, sőt már több extrém sportot is kipróbált. Tavaly az Egri Cukorbeteg Nap vendége volt.

 

Rácz Kati, csodálatos jazz-dívánk már szinte hazajár Egerbe. A bárzenész találkozók állandó zsűritagja és gyakori fellépője.

 

 

A rendezvényen készült képek megtekinthetők itt:


A fotókat Szabó János készítette

vissza a lap tetejére...